Loading
11/11/2016

Vernon Foster

„Ceremoniile și cercurile, dacă sunt conduse conform protocolului adecvat și cu intenții sacre, vor avea un rezultat vindecător.“

Sunt indian din tribul Klamath/Modoc, însă, încă de la o vârstă foarte fragedă am fost crescut cu învățăturile Lakota și Ojibway, astfel încât munca pe care o fac astăzi este puternic influențată de tradițiile și cultura acestor două triburi. Încă din adolescență am fost expus căii spirituale și până în ziua de astazi, am menținut aceste valori care m-au purtat prin viată în echilibru si armonie cu mine si cu tot ceea ce mă inconjoară.

De-a lungul anilor am înființat și dezvoltat organizații non-profit pentru mai multe comunități și, de asemenea, am fost membru activ și chiar și președintele unor consilii ce aveau la bază programe comunitare.

Ca și activist am stat mereu în prima linie, militând atât pentru apărarea drepturilor popoarelor native, cât și pentru problemele legate de mediu sau ecologice.

Învățăturile vieții mele nu au fost influențate însă doar de procesele intelectuale și scolastice, ci în special de ȋnvataturile bătrânilor din triburi și de bărbații și femeile vindecător ce apartineau diferitelor națiuni nativ americane.

Căile de vindecare folosite de mine sunt acelea specifice familiei mele in timp ce ȋnvățăturile mele sunt învățături intertribale, adică nu sunt specifice unui trib anume ci sunt sunt bazate pe spiritualitatea înțeleasă de toate triburile.

Leacul pe care ȋl folosesc cel mai mult în munca mea este cel al compasiunii, iar acest leac îl împărtășesc mereu cu oamenii pe care ȋi ȋntalnesc ȋn călătoria mea prin lumea asta mare.

Ca și Dansator al Soarelui de mai bine de douăzeci și cinci de ani, mi-am dedicat ȋntreaga viața Chanunpei și Căii Roșii.

După mai bine de douăzeci de ani în care am fost foarte rezervat și retras cu privire la munca mea, a sosit mometul ȋn care numeroase uși s-au deschis pentru a-mi permite să susțin cursuri, seminarii și sesiuni de vindecare, atât în tari precum Statele Unite ale Americii, Brazilia sau Japonia cât și ȋn Europa.

Prin cursurile susținute de mine nu dau participanților dreptul de a conduce sau efectua ceremonii nativ americane și nici nu compromit învățăturile popoarelor noastre, ci mai degrabă împărtășesc cu mare onoare o cunoaștere veche de care este atâta nevoie în lumea de azi.

Category: Invitati