Loading
Way Of The Ancients

10 - 17 Septembrie 2017

Way Of The Ancients

Reuniunea învătăturilor ancestrale păstrate de popoarele indigene
Way Of The Ancients

10 - 17 Septembrie 2017

Way Of The Ancients

Un mod natural de a fi
Way Of The Ancients

10 - 17 Septembrie 2017

Way Of The Ancients

Calea catre tine însuți
Way Of The Ancients

10 - 17 Septembrie 2017

Way Of The Ancients

Calea catre tine însuți
Way Of The Ancients

10 - 17 Septembrie 2017

Way Of The Ancients

Calea catre tine însuți
arrow_left
arrow_right

Timp Ramas Pana La Conferinta

days
hours
minutes
seconds

Conferință și Workshop Septembrie 2017

Way of the Ancients – Viziunea spirituală în lumea modernă

Avem bucuria și onoarea să vă invităm la a II a ediție a unui eveniment unic în România „Way of the Ancients”, care și în acest an se bucură de prezența mai multor învitați dornici să împărtășească cu noi toți călătoria lor în lumea spirituală. În acest an ne vom bucura de o conferință a cărui temă este “Viziunea spirituală în lumea modernă”, așa cum este ea percepută și vazută atât de nativii popoarelor indigene cât și de noi cei care călcăm pe urmele lor căutând să găsim integritatea, pacea și iubirea de sine. Conferința va fi urmată de un Workshop susținut de invitații noștri la Rașnov, iar în încheierea Summitului ne vom bucura de sunetele vindecatoare ale muzicii într-un concert susținut la București.

Este îmbucurător să vedem cât de mulți oameni din cultura noastră de astăzi sunt preocupați de  întoarcerea către practicile spirituale antice și ale șamanismului. Acestea sunt vremuri în care noi toți cei aflați pe această planetă ne regăsim și readucem autoritatea spirituală proprie în viețile noastre, găsind unelte menite să ne ajute în rezolvarea problemelor noastre. Simțim că vremurile în care trăim cer ca în comunitățile noastre să existe învățători spirituali bine instruiți. Este timpul ca noi să readucem practicile spirituale în comunitățile noastre, să le facem disponibile acelora care doresc să învețe mai mult despre cum pot fi aduse și integrate aceste practici în viețile noastre.

Ținând cont de faptul că noi oamenii suntem curioși în ceea ce privește practicarea unei căi spirituale și mai ales a șamanismului, venim în întâmpinarea acestei curiozități cu evenimentul Way of the Ancients în care putem experimenta și vedea care din aceste practici spirituale am dori să le aprofundăm. Avem nevoie să ținem cont de faptul că orice cale spirituală este o practică pentru toată viața. Rezultatele pe care le vom obține în urma călătoriei spirituale sunt în funcție de o bună temporizare, de destinul și de dedicarea noastră în această practică.

Acesta este și scopul continuării acestui eveniment, de a găsi moduri prin care putem readuce echilibrul și armonia în viața nostră  și de a crea un prezent și un viitor pozitiv pentru noi, prin folosirea practicilor spirituale și a ceremoniilor. Viața trăită  fără pasiune și fără ințeles poate conduce la stagnare. Prin practicile spirituale putem explora modalități de a ne crea o viață plină de insemnătate și armonie pe toate planurile, bucurându-ne de fiecare clipă și fiecare întâmplare din viața noastră.

Way of the Ancients – Calea Străbunilor, aduce în fața dumneavoastră în acest an reprezentanți ai tradițiilor Q’ero din Anzi – Peru, a nativilor amerindieni, a tradiției Maya binecunoscută de noi datorita profețiilor civilizației mayașe dar si învățători spirituali internaționali.

Invitatii Acestui Eveniment

Don Francisco Chura Flores

Este unul din păstrătorii tradiției Q’ero din munții Anzii Peruani, Elder în această tradiție și păstrator al Pamântului Pampa Mesayok. În munții Anzi la mare înalțime trăiește o comunitate de fermieri, țesători și vindecători numită Q’ero, care timp de aproape 500 de ani a păstrat și a menținut toată cunoșterea pe care o deținea în momentul invaziei conchistadorilor. Citeste mai mult…

Vernon Foster

Sunt indian din tribul Klamath/Modoc, însă, încă de la o vârstă foarte fragedă am fost crescut cu învățăturile Lakota și Ojibway, astfel încât munca pe care o fac astăzi este puternic influențată de tradițiile și cultura acestor două triburi.   Citeste mai mult…

Juan Yool Gómez

Cea mai veche civilizație precolumbiană, aparută prin mileniul al III-lea IdC, care s-a dezvoltat la punctul de întâlnire al Americii de Nord cu America Centrala, având drept axa Peninsula Yucatan, este civilizatia Maya, al cărei nucleu pornea din inima pădurii Peten.  Citeste mai mult…

Daniela Lucia Nistor

Daniela Lucia Nistor este mesager și channel spiritual pentru Mama Divină și Maeștri Ascensionați. Daniela Lucia a primit darul de mesager în urmă cu 15 ani când în cadrul unui pelerinaj la Medugorje s-a connectat printr-o viziune la Fecioara Maria.  Citeste mai mult…

Curra Berrocal Briales

Membru International Practicant al Cooperacion Internacional, asociație prin intermediul căreia de mai bine de 18 ani lucrează ca formator pentru reabilitarea femeilor din Maroc, Algeria, Capul Verde, Guatemala (Premiul Andaluz din partea Cooperacion Internacional).  Citeste mai mult…

Carlos Escuin Trelles

Este profesor formator în Chiromasaj și masaj Shiatzu, iar de mai bine de 4 ani lucrează alături de Ghizii Spirituali (șamanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu și primind inițiere în cosmoviziunea Maya. A fost investit ca Ghid Spiritual sau AJquij (șaman) Maya de etnia Kakchiquel.  Citeste mai mult…

arrow_left
arrow_right
Don Francisco Chura Flores
Vernon Foster
Juan Yool Gómez
Daniela Lucia Nistor
Curra Berrocal Briales
Carlos Escuin Trelles

Fondatorii Acestui Eveniment

Păstrătorii

Sorin
Sorin Paul Suciu
Colaborator
Am pășit pe calea șamanismului pe linia Q’ero în urmă cu 5 ani ca urmare a unei chemări irezistibile a sufletului meu de a ieși din material, din eternul “trecut și viitor”, dar niciodata “prezent”. Cred cu tărie că medicina și cunoaşterea străbunilor, plină de înțelepciune și magie, ne poate ajuta pe fiecare dintre noi să aducem echilibrul, frumusețea și vindecarea în propriile vieți și implicit în familiile, comunitatea noastră și ȋn lume.
Vasile
Vasile Sturzu
Fondator
Terapeut și Îndrumător spiritual pentru cei aflați în căutarea de sine prin tehnici si practici șamanice. Ca practicant și cercetător al șamanismului și tradițiilor indigene, am realizat cât de importantă este menținerea medicinei și a cunoașterii popoarelor indigene in integritate și la adevarata lor valoare. Prin munca pe care o fac caut să mențin aceste valori la puritatea si autenticitatea de care este atâta nevoie în lume astăzi.
Ioana
Ioana-Maria Iliuț
Colaborator
Întotdeauna am avut un interes sincer față de diferitele culturi ale lumii și față de tradițiile și credințele spirituale ale acestora. Datorită acestui interes, mi-au fost deschise uși înspre lumea popoarelor indigene. Îmi dedic viața căilor spirituale ale popoarelor indigene și mă apropii de aceste învățături cu mult respect și dedicare, încercând astfel să păstrez demnitatea acestor tradiții și ceremonii milenare.

De ce este important să participi

Cunoaștere

CUNOAȘTERE

Accesezi noi cunostințe prin interacțiunea directă cu nativi ai acestor culturi și astfel ai posibilitatea de a întelege care este adevarata esentă a tradițiilor.

EXPERIENȚA

Iți poți imbogăți cunostințele prin propria experiență, astfel aducând mai multă claritate alegerilor în procesul de auto-cunoastere.

INTENȚIE

Ghizii Spirituali sunt deschiși să îți ofere posibilitatea de a accesa noi stari de constiință prin ceremoniile și ritualurile specifice fiecarei tradiții.

Unde și când se va desfășura evenimentul

Conferință Way of the Ancients10 Septembrie 2017

Program: 10:00 – 18:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, București, România

Workshop Way of the Ancients – 13 Septembrie – 17 Septembrie 2017

Program: 13-17 Septembrie 2017 în cadrul Complexului Turistic Pânicel – Amplasat pe DN 73A Brașov-Bran la 2 Km de orașul Râșnov și la 0,5 km de Drumul Național, Pânicel se află la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetații Medievale Râșnov.

Concert Sacred Word Music cu Kailash Kokopelli  – 19 Septembrie 2017

Concertul va începe la ora 19:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, București, România

Program Workshop

  • 09:00 – 10:00 Sosirea și cazarea participanților

  • 10:00 – 19:00 Deschiderea Workshopului printr-un program susținut de Vernon Foster și Ioana Maria Iliuț

În cadrul celei de-a doua ediții a Summitului Way of The Ancients, participanții vor avea ocazia de a se cufunda în tradițiile nativilor americani, un popor care de-a lungul istoriei a avut de înfruntat nenumărate atrocități, însă în ciuda acestui fapt, nu și-a pierdut cultura, credința și ceremoniile străvechi.

Acest lucru s-a datorat în parte îndârjirii cu care bătrânii înțelepți au transmis mai departe cunoașterea, dar mai ales faptului că, pentru nativii americani, viața spirituală și practicile spirituale nu sunt o componentă separată de modul lor de viață.

În cadrul celei de-a doua ediții a Summitului Way of the Ancients, Vernon Foster va împărtăși cu participanții câteva dintre practicile amerindienilor, cu ajutorul cărora aceștia își păstrează conexiunea cu divinitatea.

Dintre acestea putem aminti:

Fumigația – iar aici vom vorbi și despre plantele sacre folosite de diferitele națiuni nativ americane, semnificația, scopul fiecăreia, dar și modul corect de folosire a lor

Cântecele sacre – paticipanții vor învăța o serie de cântece sacre, semnificația acestora și modul adecvat de folosire a lor – care le permite să își păstreze și să realizeze conexiunea cu Creatorul

Învățăturile legate de sauna de purificare, și modul în care această ceremonie străveche este folosită ca și curățare a trupului, minții și spiritului, dar și modul în care ea este folosită de popoarele nativ americane pentru vindecarea stresului posttraumatic, în programele pentru abuzul de alcool și droguri, și pentru multe alte probleme cu care ne confruntăm în societatea contemporană. Participanții vor avea ocazia de a participa la această ceremonie și de a o simți și trăi în modul ei adecvat, așa cum a fost transmisă din generație în generație.

Vă așteptăm cu drag să participați alături de noi la această întâlnire deosebită, care, cu siguranță, vă va îmbogăți viața și spiritul.

Program susținut de Daniela Lucia Nistor

Reconectare la Energiile Feminine și la Sufletul Romanesc – Mama Pământ, Mama Divină

Vom începe ziua printr-o sedință de yoga – de suflet și dans sacru pentru a ne conecta la intențiile personale și a le integra în corp.

După micul dejun vom face o meditație de conectare cu pământul românesc și cu plantele de leac și ne vom conecta la planta nostră personală. Vom explora copacul vieții printr-o vizualizare și ne vom conecta sufletul la copacul universal și la axis mundi pentru a ne expansiona și integra eul autentic în eul planetar și eul galactic. Vom explora basme românești cu tâlc și vom integra simbolismul lor în viața noastră pentru conștientizare.

După masa de prânz vom face o călătorie de inițiere, explorare și creștere a intuiției în natură .

Ne vom întoarce pentru a ne recupera puterea personală, a afla culorile sufletului și a dansa dansul sufletului pentru transformarea și activarea esenței și a misiunii proprii în viața noastră acum și aici, în prezent.

Seara se va încheia cu o saună șamanică susținută de Vernon Foster.

Program susținut de Juan Yol Gomez și Francisca Curra Berrocal

Învățăturile prezentate anul acesta vor atinge următoarele teme:

Prezentarea și aprofundarea cunoștințelor privitoare la naguali

Utilizarea calendarului lunii

Introducerea calendarului solar și descrierea acestuia

Boala – așa cum este ea vazută in sistemul mayaș

Cum se crează, identifică, tratează și previne “deochiul”

Învățaturile se vor impărți conform următorului program:

Predarea învățăturilor

Atelier susținut de Francisca Curra Berrocal cu tema “mișcarea șamanică”, aceasta fiind o modalitate de transcendere a limitărilor și de descoperire a darurilor personale în propriul nostru corp, conform tradiției mayașe.

Ceremonia Focului prin care se vor integra învățăturile

Seara se va incheia cu o saună șamanică susținută de Vernon Foster dacă va fi cazul în funcție de numărul de participanți.

Program susținut de Don Francisco Chura Flores și Vasile Sturzu

Învataturile și calea șamanilor Q’ero.

Șamanii Q’ero sunt visătorii unei lumi noi în devenire , dincolo de realitatea pe care noi o percepem fiind în permanență conexiune cu lumea invizibilă. În tradiția Q’ero ceremoniile și ritualurile fac parte din stâlpii de bază ai acestei căi și ținând cont că munca noastră contează în evoluția și descoperirea de sine avem nevoie să putem crea o altă lume care poate fi pusă în practică prin propria noastră implicare.

Despacho – Ceremonie prin care vom intra în armonie pe toate nivelele, astfel încât să reușim integrarea lecțiilor personale la un nivel mai înalt, accesând din profunzimea a ceea ce suntem într-un mod autentic și personal, astfel având posibilitatea să decoperim ce înseamnă “Fii Tu Așa Cum Ești”.

Inițiere Pampa Mesayok – Păstrătorii pamântului

Inițiere Alto Mesayoc – Păstrătorii Întelepciunii

Ceremonia focului – prin care avem posibilitatea să ne curățăm/eliberăm de toate tiparele și energiile care ne blochează evoluția făcându-ne disponibili pentru soluțiile și rezolvările problemelor noastre.

Program susținut de toți invitații – Ceremonia de închidere a Workshopului

Cazare Complex Turistic Pânicel

  • Cazare plus mese incluse (ovo-lacto-vegetarian+peste) total – 550 Ron/persoană loc în cameră dublă. Pentru regim single se va plăti 55 Ron/zi în plus fată de prețul inițial.

  • Cazare plus mese incluse, meniu normal cu carne total – 620 Ron/persoană loc în cameră dublă. Pentru regim single se va plăti 55 Ron/zi în plus fată de prețul inițial.

Inscrierile se pot face pana in data de 1 Septembrie 2017.

Disponibilitate si Costuri

Pachet Conferinta

Oferta
200.00RON/ loc

Cu acest pachet puteti participa doar la conferinta.

Ma Inscriu
Nume si prenume

Doresc sa particip la:

CNP

Localitate

Adresa

Telefon

Email

Mesaj

Cod Cadou (Optional)

Pachet Conferinta si Workshop

Oferta
380.00/ loc

OFERTA LIMITATA!

Pana la data de 15 iulie 2017 – 380 euro.

Incepand cu data de 16 iulie 2017 – 480 euro.

Ma Inscriu
Nume si prenume

Doresc sa particip la:

CNP

Localitate

Adresa

Telefon

Email

Mesaj

Cod Cadou (Optional)

Concert

Oferta
250.00RON/ loc

Daca doriti sa participati la Concertul Sacred Word Music by Kailash Kokopelli din data de 19 Septembrie, va invitam sa va inscrieti.

Pentru mai multe detalii Click Aici.

Ma Inscriu
Nume si prenume

Doresc sa particip la:

CNP

Localitate

Adresa

Telefon

Email

Mesaj

Cod Cadou (Optional)

Reduceri Pentru Workshop:

  • Pentru cei care participă la Workshop, conferința este gratuită.
  • Pentru grupuri între 5 și 10 persoane reducere 10%
  • Pentru grupuri mai mari de 10 persoane reducere 20%.

Sesiuni Individuale De Vindecare

Pe toată durata workshopului se vor face sesiuni de vindecare individuale, costul acestora fiind de 60 EURO.

Parteneri

Contact Info
CONTACT
Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati.

Str. Florica Nr.4 Bucuresti

contact@wayoftheancients.net

+40 740 033 026