Loading
01/06/2017

Daniela Lucia Nistor

Daniela Lucia NistorDaniela Lucia Nistor este mesager și channel spiritual pentru Mama Divină și Maeștri Ascensionați.

Daniela Lucia a primit darul de mesager în urmă cu 15 ani când în cadrul unui pelerinaj la Medugorje s-a connectat printr-o viziune la Fecioara Maria care i-a transmis: ”Doresc să fii mesagerul meu spiritual și să transmiți oamenilor mesajele mele de pace, vindecare și iubire divină“.

Ea este de asemenea  scriitor, învățător spiritual internațional și speaker. Metoda ei proprie “Vindecare de SufletTM aduce în doar o ședință informații obținute prin channeling depre rădăcinile problemelor și esența sufletului, curătarea blocajelor și o binecuvantare  ce inițiază manifestarea dorinței sufletului.

Daniela Lucia a lucrat cu mii de intreprinzători, vindecători și artiști ajutându-i să creeze o viață autentică de succes și abundență culminând cu implinirea misiunii personale de viață.

O alta parte importantă a muncii ei constă în conducerea pelerinajelor în locuri sacre de putere și inspirație de pe glob. Este pasionată de oameni, de scris și de arta aranjamentelor  florale Ikebana.

Una din preocupările ei spirituale este conectarea oamenilor la darurile lor spirituale, la misiunea de suflet, la echipa lor divină de susținere și la spațiul sacru în care trăiesc.

Conectează-te cu ea pe site-ul  www.MesajulLuminii.ro

Motto-ul ei este: Viața ta este importantă ! Traiește-o autentic și cu pasiune ! Traiește-ți misiunea de viață!“

Category: Invitati