Loading
01/06/2017

Curra Berrocal Briales

Curra Berrocal BrialesMembru International Practicant al Cooperacion Internacional, asociație prin intermediul căreia de mai bine de 18 ani lucrează ca formator pentru reabilitarea femeilor din Maroc, Algeria, Capul Verde, Guatemala (Premiul Andaluz din partea Cooperacion Internacional).

De mai bine de 4 ani lucrează alături de Ghizii Spirituali (șamanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu și primind inițiere în cosmoviziunea Maya. Este prima femeie din Europa care a fost investită ca Ghid Spiritual sau AJquij (șaman) Maya, investitura fiind primită de la etnia Kakchiquel.

A mai studiat și s-a format ca profesor în arta masajului ayurvedic la Institutul Sastang Yoga Ayurveda Mandiran din Varanasi (India) urmând timp de 25 de ani cursurile susținute de către Dr. Peetambar Misrha și obținând dreptul de a transmite mai departe arta masajului ayurvedic după o perioadă de practică de mai bine de 12 ani.

De asemenea, de-a lungul timpului s-a format și perfecționat și în alte ramuri ale masajului precum Chiromasaj sau masaj Shiatzu, avand dreptul de a susține cursuri și de a forma tehnicieni maseuri. Este profesoara de yoga acreditată de Institutul Sastang Yoga Ayurveda Mandiran din Varanasi (India) și de Federația Spaniola de Yoga Sadhana, profesoară de Biodanza, Coach Integral format la ECOI și profesor în meditația Mindfulness acreditată de Dr. Vicente Simon.

Category: Invitati